linuxera
Sıtma Pınar Sok. Zitaş Apt.
No:17/9 34742 Kozyatağı Kadıköy / İstanbul
Tel: 0 (850) 22 LINUX
Tel: 0 (850) 225 46 89
Fax: 0 (216) 361 15 53
bilgi@linuxera.com

Ekin Meroğlu Red Hat Certified Architect Ünvanını Aldı

Ekin Meroğlu Red Hat Certified Architect Ünvanını Aldı

linuxera kurucu ortaklarından Ekin Meroğlu, Red Hat‘in en üst seviye sertifikası olan Red Hat Certified Architect (RHCA)  sertifikasyon sürecini tamamlayarak Türkiye’de bu ünvana sahip ikinci kişi oldu.

Belirli sayıda Red Hat çalışanı, danışman ve kullanıcısının sahip olduğu Red Hat Certified Architect (RHCA) sertifikası, Red Hat Enterprise Linux başta olmak üzere tüm Red Hat ürün gamı üzerinde bilgi birikimi ve yetkinliği belgelemeyi amaçlıyor. RHCE ünvanına sahip adayların çeşitli Red Hat ürün ve çözümlerini temel alan 5 ayrı uygulamalı sınavı başarı ile tamamlayarak sahip olabildikleri RHCA ünvanı, Dünya’da 500 civarında Red Hat ve Linux profesyonelinde bulunuyor.

 

Red Hat Eğitim ve Sertifikasyon Çözümleri

Linux ve Özgür Yazılım dünyasındaki en köklü eğitim programlarından biri olan Red Hat Training, platform çözümlerinden bulut bilişim ürünlerine tüm Red Hat ürün gamını kapsayan eğitim ve sertifikasyon sınavlarını içeriyor. Katılımcıların konular ile ilgili pratik tecrübe sahibi olmasını hedefleyen Red Hat Training eğitim ve sınavları baştan sona laboratuvar ortamında gerçekleştirilmektedir.

linuxera olarak birlikte çalışabileceğimiz alanlarla ilgili bilgi almak ve Red Hat ürün ve çözümleri ile ilgili yenilik ve gelişmelerden haberdar olmak için bize ulaşabilirsiniz.