linuxera
Sıtma Pınar Sok. Zitaş Apt.
No:17/9 34742 Kozyatağı Kadıköy / İstanbul
Tel: 0 (850) 22 LINUX
Tel: 0 (850) 225 46 89
Fax: 0 (216) 361 15 53
bilgi@linuxera.com

linuxera, Türkiye’nin İlk Red Hat Premier Business Partner’ı

linuxera, Türkiye'nin İlk Red Hat Premier Business Partner'ı

linuxera, Red Hat’in en üst iş ortağı seviyesi olan Red Hat Premier Business Partner sertifikasyon sürecini tamamlayarak, Türkiye’de bu ünvana sahip ilk şirketi oldu.

Dünya’da 100’ün altında iş ortağının bulunduğu Premier seviye, Red Hat teknolojilerine en üst seviye hâkimiyet ve Red Hat ile çok daha yakın çalışma anlamına geliyor. Belli sayıda teknik ve satış sertifikalı eleman çalıştırmak ve birden fazla alanda teknik yetkinliğe sahip olmak, Premier ortak olmanın ilk şartı.

Red Hat Premier Business Partner seviyesi firmalar, uzun yıllara dayanan deneyim ve katma değerli hizmetlerini, Red Hat’in alanlarındaki lider açık kaynak ve bulut teknolojileriyle harmanlayarak sunar. Söz konusu teknolojilerin kimi zaman doğrudan geliştiricisi ve katkıcısı da olan Premier seviye firmalar, kurumsal entegrasyon süreçlerinde en yüksek seviyede özelleştirme ve “terzi işi çözüm” sunabilme yeteneklerine sahipler.

linuxera, veri merkezi ve bulut teknolojileri alanlarında uzmanlaşmış durumda. Bu niteliklere ek olarak, mobil teknolojiler alanında sertifikalanmış çözümler ve PaaS kapsamında ara katman (middleware) hizmetleri alanında faaliyet gösteriyor. Premier ortaklar ayrıca yıllık iş planları ve satış taahhütleriyle çalışıyorlar. 2015 yılında Bilişim 500 listesinin en hızlı büyüyen 7. şirketi olan linuxera, Türkiye Red Hat pazarının da en büyük ve en güçlü satıcısı konumunda.

linuxera olarak birlikte çalışabileceğimiz alanlarla ilgili bilgi almak ve Red Hat ürün ve çözümleri ile ilgili yenilik ve gelişmelerden haberdar olmak için bize ulaşabilirsiniz.